ESIVALMISTETUT
RATKAISUT

Esivalmistettu rakentaminen tarjoaa etuja

Karanttian tuotteet ovat esivalmistettuja. Tarjoamamme rakentamisen ratkaisut perustuvat elementti- ja moduulirakentamiseen. Esivalmistus lisää tutkitusti erilaisten rakennusprojektien tuottavuutta ja parantaa ajan hallintaa. Esivalmistuksen myötä rakentamisessa ei synny hallitsemattomia yllätyksiä ja ennakoimattomia lisäkustannuksia. Myös työmaa-aikaiset viivästykset ovat paremmin hallinnassa.

Kun työmaalle toimitetaan esivalmistettuja ja valmiiksi rakennettuja kokonaisuuksia, niiden asentaminen ja viimeistely sujuvat nopeasti. Näin saavutetaan merkittäviä aikataulusäästöjä.

Esivalmistuksessa hyödynnämme teollisen rakentamisen muotoja, mutta erillään työmaasta. Tällä tavalla rakennushankkeen osakokonaisuuksia voidaan tehdä täysaikaisesti muun rakennustahdin rinnalla – vieläpä säästä tai vuodenajasta riippumatta.

Suunnittelun ajaksi Karanttia tarjoaa oman suunnittelutiimin asiakkaidemme käyttöön. Suunnittelutiimiimme kuuluvat arkkitehti, LVI- ja sähkösuunnittelijoita sekä rakennesuunnittelija.

Ota yhteyttä ja kysy lisää >

Betonielementeistä valmistettu väestönsuoja on nopein tapa rakentaa määräykset ja normit täyttävä väestönsuoja. Karanttia®-väestönsuoja on helposti muunneltavissa. Pinta-ala, korkeus ja muoto mukautuvat tarpeen ja kohderakennuksen mukaan. Väestönsuojan asennus suoritetaan avaimet käteen -periaatteella nopeasti, vain 2–4 työpäivässä.

Karanttia®-väestönsuoja on teknisesti kaikki normit täyttävä S1-luokan elementtiväestönsuoja. Se on rakennusratkaisuna helppo, turvallinen ja kustannuksia säästävä. Kaikki väestönsuojamme toimitetaan täydellisinä paketteina, joihin kuuluvat myös kriisiajan laitteet ja varusteet.

Moduulikylpyhuoneet toimitetaan aina täysin asennusvalmiina. Esivalmistettu moduuli sisältää valmiin rakenteen lisäksi kylpyhuonekalusteet ja varusteet sekä sisustuksen. Karanttia®-moduulikylpyhuoneen runko valmistetaan betonista. Itse asennus työmaalla kestää vain vartin.

Karanttia®-moduulikylpyhuone on innovatiivinen kokonaistuote. Koska se on esivalmistettu, moduuliratkaisu tuo työmaalle etuja. Laatu on tasaista ja rakennusprojektin kustannukset ovat paremmin hallinnassa. Karanttian suunnittelu- ja tuotantoprosessi mahdollistavat joustavuuden ja räätälöidyt ratkaisut.

ESIVALMISTUKSEN EDUT

 • Rakentaminen on ennakoitavaa eikä siinä synny yllättäviä ja ennakoimattomia lisäkustannuksia tai viivästymisiä.
 • Tuotantoprosessi joustaa asiakkaan tarpeiden mukaan
 • Suunnittelun ja tuotannon tahti yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi.
 • Esivalmistettujen kokonaisratkaisujen käyttö nopeuttaa työmaaprosessia.
 • Esivalmistettuihin moduuleihin on lisättävissä älykkyyttä jo tehtaalla.
 • Esivalmistuksessa käytetään kierrätettäviä ja turvallisia materiaaleja.
 • Rakennusjätettä kertyy vain vähän.
 • Moni asia on ratkaistu suunnittelussa ja koko rakentamisen toimitusketjussa.
 • Yllättäviä kustannuksia ei synny, sillä hinta on eurolleen tiedossa.
 • Elementtien muunneltavuus vastaa käyttäjien kuten esimerkiksi ikääntyvän väestön muuttuviin tarpeisiin.
 • Kun kohde suunnitellaan alusta alkaen esivalmistus huomioon ottaen, varmistetaan esivalmisteisten kokonaisratkaisujen tuoma aikataulu- ja tuottavuushyöty.