KARANTTIA®- MODUULIKYLPYHUONE

Karanttia®-moduulikylpyhuone valmistetaan betonista ja se toimitetaan työmaalle täysin asennusvalmiina: se sisältää kaikki kylpyhuoneen kalusteet ja varusteet. Kestävyytensä ansiosta betonista valmistettu moduulikylpyhuone sopii kaikkiin elämänkaaren vaiheisiin ja lisää osaltaan rakennuksen elinkaarta. Kylyhuoneen apuvälineitä voi tarvittaessa siirtää ja lisätä eri kohtiin huoletta, koska vahva betonirakenne kestää.

Karanttia®-moduulikylpyhuone tuo helpotusta niin rakennuttajalle, suunnittelijoille kuin urakoitsijoillekin. Tarvittavat muutostyöt voidaan toteuttaa osana esisuunnittelu- ja valmistusprosessia.

MODUULIKYLPYHUONE ON TEHOKAS RATKAISU

Karanttia®-moduulikylpyhuone toimitetaan työmaalle aina täysin valmiina – kalusteineen ja varusteineen. Itse asennus kestää vain 15 minuuttia.

Karanttian suunnittelu- ja tuotantoprosessi mahdollistavat räätälöidyt ratkaisut ja muuntojoustavuuden.

  Moduulikylpyhuoneen edut:

  • Betonista valmistettu, kestää hyvin kosteutta ja aikaa
  • Helpottaa suunnittelun ja rakentamisen aikaisia töitä
  • Lisää kustannus- ja työmaa-aikaista ennustettavuutta
  • Vähentää työmaa-aikaista työtä ja korjauksia
  • Nopeuttaa rakennusprojektia
  • Elementti on helppo ja nopea kytkeä talotekniikkaan
  • Työmaalla tapahtuva rakennusaika lyhenee
  • Elementin rakentaminen, kosteuseristäminen ja sisustaminen tapahtuvat hallitusti kuivissa sisätiloissa
  • Laatu- , esteettömyys- ja muut viranomaismääräykset varmistuvat
  • Kokonaisvastuu on yhdellä toimittajalla eli Karanttialla

   REFERENSSI 1

   LAKEA
   Seinäjoen Tuohi

   Asunto-osakeyhtiö Seinäjoen Tuohi on ensimmäinen Lakean kehittämällä Sydänpuu-konseptilla rakennettu talo. Kohteeseen toimitettiin Karanttia-moduulikylphuoneet.

   REFERENSSI 2

   SATO
   Kumpula, Helsinki

   Sato rakennutti komean 5-kerroksisen talon Gadolininkadulle mäenharjanteelle Kumpulan kampuksen naapuriin. Talossa on SATO vuokrakoteja moneen elämäntilanteeseen, kompakteista yksiöistä tilaviin. Rakennukseen toimitettiin Karanttia-moduulikylpyhuoneet.

   Miksi ratkaisuksi moduulikylpyhuone?

   Teollisesti esivalmistettu kylpyhuone on rakennuttajalle huoleton ratkaisu ja se nopeuttaa monia prosesseja. Karanttia®-moduulikylpyhuone on innovatiivinen kokonaistuote, joka edustaa moduulirakentamisen huippua. Se valmistetaan betonista ja toimitetaan työmaalle täysin valmiina kokonaisuutena. Koska tuote valmistetaan tehdastilaoissa, sen valmistusprosessi ei ole riippuvainen säästä tai vuodenajoista. Lisäksi se sisältää kaikki kylpyhuoneissa tarvittavat kalusteet ja varusteet, sisustusta unohtamatta.

   Kovan kestävyytensä ansiosta betonista valmistettu moduulikylpyhuone sopii kaikkiin elämänkaaren vaiheisiin. Seinien rakenteet kestävät, vaikka apuvälineitä tai muita kalusteita pitäisi jossakin vaiheessa siirtää tai lisätä eri kohtiin. Moduulikylpyhuone voidaan myös helposti muunnella vaikkapa opiskelija-asunnon tarpeista senioriasunnon kylpyhuoneeksi.

   Yksi keskinen etu moduuliratkaisuissa on nopeus. Teollisesti esivalmistettu kylpyhuone nimittäin nopeuttaa työmaan rakennus- ja asentamisprosessia ja lisää samalla ennakoivuutta. Betonista tehdasoloissa valmistettu kylpyhuone tarjoaa aina tasaista laatua. Samalla myös kustannukset pysyvät hallinnassa, eikä yllättäviä kustannuksia synny. Kun kylpyhuoneen toteutustavat on ratkaistu jo suunnitteluvaiheessa, se tarjoaa tehokkuutta lisäarvoa sekä työmaiden tarpeisiin että koko rakentamisen toimitusketjuihin.