Kim Bergholm aloitti myyntipäällikkönä

Joulukuussa Karanttian myyntitiimi sai uutta vahvistusta, kun Kim Bergholm aloitti työt myyntipäällikkönä. Ensimmäiset kosketukset uuteen organisaatioon ja Karanttia®-tuotteisiin ovat vain vahvistaneet positiivista ensivaikutelmaa. Bergholmille myyntityössä tärkeää on hyvä fiilis. Tervetuloa tiimiin, Kim!

Karanttian myynti- ja palvelutiimi on vahvistunut entisestään, kun myyntipäällikkönä aloittanut Kim Bergholm astui remmiin joulukuun toisella viikolla. Bergholm siirtyi uuteen tehtäväänsä Suomen johtavasta rakennuskonevuokraamosta, Ramirentista.

Myynnin lisäksi hän on työskennellyt lähes pelkästään rakennus- ja konevuokrausalalla. Uransa Kim aloitti lasiasentajana sukunsa lasiliikkeessä. Myynti- ja asiakaspalvelutehtäviä on nyt takana noin 10 vuotta.

”Monissa työpaikoissa ja tehtävissä on tärkeintä kuitenkin ollut aina hyvät ihmissuhteet ja oikean fiiliksen ja työn hauskuuden tavoittaminen. Esimerkiksi myyntityö on toimialasta riippumatta melko samankaltaista. Hyvään fiilikseen vaikuttaa toimiva organisaatio”, Bergholm tiivistää.

Myynti on palvelua

Kim Bergholm ei ollut aiemmin tehnyt töitä väestönsuojien tai moduulikylpyhuoneiden parissa. Ensimmäisiä myyntineuvotteluita on kuitenkin ehditty jo käydä ja Bergholmin mukaan on ollut kiinnostavaa tutustua uusiin ihmisiin.

”Harvoin puhun myymisestä. Haluan pikemminkin kertoa palveluista, kuunnella ihmisiä ja avoimesti auttaa”, Kim Bergholm avaa omaa filosofiaansa.

Tuoreen myyntipäällikön mielestä Karanttian tuotteet ovat paitsi laadukkaita, myös merkityksellisiä. Väestönsuojat esimerkiksi ovat nyt enemmän kuin ajankohtaisia. Lisäksi asiakkaille on Bergholmin mukaan tärkeää ajansäästö, jota esivalmistus edistää.

”Monet asiakkaat ovat itse jo etukäteen tehneet laskelmia ajansäästöstä, ja se avannut myös omia silmiä. Esivalmistuksen avulla myös laatu selvästi paranee, kun tuotteet tehdään valvotuissa tehdasolosuhteissa kokoonpanovalmiiksi”, Bergholm kertoo.

Järjestelmällistä hauskaa

Myyntipäällikkönä Kim Bergholmilla on paljon vastuuta, mutta hän muistuttaa hauskuuden tärkeydestä.

”On tärkeää olla järjestelmällinen ja fokusoitunut, mutta aivan yhtä tärkeää on pitää huolta hauskuudesta. Sitä pitää olla”, Bergholm velmuilee.

”Tykkään tavata erilaisia ihmisiä. Omille lapsillenikin opetan erilaisten ihmisten hyväksymistä. Yksi heistä peräti toimii päiväkodissa tukilapsena muille. Näin lapset oppivat jo pienestä pitäen empaattisuutta ja toisten auttamista. Mitä vähemmän syrjintää ja mitä enemmän yhdessä tekemistä, sen parempi”, Bergholm muistuttaa.

Tuore myyntipäällikkö on opetellut yhteisöllisyyttä myös musiikkiharrastuksen kautta. Viritteillä on kuulemma uusi bändi, jossa Bergholm soittaa bassoa.

”Bänditouhussa porukan yhteinen dynamiikka on tärkeää, ihan samoin kuin työjutuissa. Musiikkigenrellekään ei ole niin väliä, jos kaikki kuitenkin puhaltavat samaan hiileen”, hän sanoo.

Oman tapansa tehdä töitä hän tiivistää kolmeen arvoon, jotka taipuvat ehkä englanniksi sujuvimmin: discipline, focus, fun eli vapaasti suomennettuna itsekuri, keskittyminen ja hauskuus.

Ollaanko yhteydessä?

Kysy lisää Karanttia-tuotteista ja ota Kimiin suoraan yhteyttä!

Kim Bergholm, myyntipäällikkö

puh. 050 542 4500

sähköposti kim.bergholm@karanttia.com

BLOGIARKISTO