AVAAVAN TUOTTEET
JA PALVELUT

Karanttian tytäryhtiö Avaava Oy tarjoaa tuotteita ja palveluita rakentamisen ammattilaisille. Avaavalla on laaja-alainen wayfinding- ja opastesuunnittelupalvelu, jonka kautta saa aivan kaiken aina opastesuunnittelusta asennukseen saakka. Avaava on kehittänyt muun muassa Kohosign®-opastusjärjestelmän, joka tarjoaa selkeän ja katkeamattomasti opastetun reitin jokaiselle rakennuksessa liikkuvalle. Kohosign®-tuoteperheen eri opastetyypit täydentävät toisiaan helpottaen tilan hahmottamista ja tilassa suunnistautumista monipuolisin keinoin.
Lue lisää opasteesta >

Avaava Oy maahantuo saksalaisen Normbaun valmistamia kylpyhuonevarusteita ja -apuvälineitä. Suunnittelijat Suomessa ovat erityisesti ihastuneet arkkitehtitoimisto F.C. Möllerin suunnittelemaan muotoilupalkittuun kylpyhuonetuotemallisto Cavereen. IF Design Award -palkittu Cavere-kylpyhuonevaruste- ja apuvälinesarja on kattava mallisto, jossa apuvälineiden lisäksi myös kaikki muut kylpyhuonevarusteet kuten esimerkiksi vaatekoukut, saippua-annostelija, wc-paperirullatelineet, roska-astia ja wc-harja, jolloin kaikkiin kohteen wc- ja kylpyhuonetiloihin saadaan yhtenäinen ilme.
Lue lisää kylpyhuonemallistosta >

Avaava Oy on vuodesta 2010 toiminut laajasti esteettömyyden, opastesuunnittelun ja digitaalisen saavutettavuuden parissa. Muotoilu ja inklusiivisuus ovat tärkeä osa Avaava-ratkaisua, jossa monialaisen asiantuntijajoukon osaaminen ja näkemys yhdistyvät. Avaava tarjoaa ratkaisuja ympäristön esteettömyyteen sekä palvelujen ja viestinnän saavutettavuuteen. Rakentamisen puolella Avaava palvelee erityisesti suunnittelijoita, rakennuttajia ja rakennusliikkeitä. Viestinnän puolella Avaavan asiakkaita ovat sekä yksityisen- että julkisen puolen organisaatiot, jotka haluavat huolehtia palveluiden ja viestinnän saavutettavuudesta.
Lue lisää palveluista >