AVOIMET TYÖPAIKAT

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ HELSINKIIN

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

HELSINKIIN

Kaipaatko uusia haasteita myynnin parissa? Etsimme vakituiseen työsuhteeseen myyntipäällikköä. Tehtävässä tulet toimimaan Karanttian esivalmistettujen elementtiratkaisujen myyntitiimissä. Tässä positiossa pääset työskentelemään aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja osallistumaan niin prosessien kuin tuotteenkin kehitystyöhön.

Lue tehtävästä lisää ja jätä hakemuksesi pian!

TYÖNKUVA

Tehtäviisi kuuluu Karanttia elementtiväestönsuojan ja moduulikylpyhuoneen kokonaisuuksien myyminen ja aktiivinen ylläpitäminen yhdessä määritellyille kohderyhmille kautta Suomen. Karanttia elementtiväestönsuoja on selkeä markkinajohtaja elementtiväestönsuojien myynnissä Suomessa. Olet mukana kehittämässä Karanttian moduulikylpyhuoneen kokonaismyyntistrategiaa, myyntiprosessia, ja asiakastyöskentelyä. Kohderyhmää ovat rakennusliikkeet ja rakennuttajat sekä julkisella että yksityisellä puolella sekä arkkitehdit, sisustusarkkitehdit ja muut rakentamisen alueella toimivat suunnittelijat. Vastuullesi kuuluvat tarjousten ja tilausten tekeminen, kaupalliset neuvottelut, nykyisistä asiakkaista huolehtiminen ja Karanttia moduulikylpyhuoneen uusasiakashankinta. Seuraat aktiivisesti julkisia hankintoja ja meneillään olevia urakoita.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän täysin uudenlaisessa kasvuyrityksessä, jossa pääset mukaan kehittämään ja toteuttamaan myyntistrategiaa yhdessä motivoituneen ja innostavan tiimin kanssa. Tarjoamme tilaisuuden näyttää myyntitaidot ja niistä myös palkitaan kannustavasti. Yrityksemme on joustava yritys, jossa vastuu ja vapaus ovat tasapainossa.

VAATIMUKSET

Ideaalihakijamme on kiinnostunut aktiivisesta myyntityöstä. Olet oma-aloitteinen ja rohkea heittäytyjä, joka kontaktoi potentiaalista asiakaskuntaa tavoitteellisesti. Tehtävässä menestyminen vaatii järjestelmällistä ja kurinalaista otetta. Etsimämme henkilö mukautuu myös vaihteleviin tilanteisiin ja tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Osaat kuunnella asiakkaiden toiveita ja ymmärrät hyvin heidän tarpeitaan. Kommunikoit sujuvasti. Olet luotettava ja vakuuttava. Hallitset myös ratkaisumyyntiä. Hae tätä paikkaa, jos tartut rohkeasti toimeen ja haluat päästä näyttämään taitosi!

Etsimällämme henkilöllä on:

* aito kiinnostus myyntityötä kohtaan ja aikaisempaa työkokemusta alalta
* pidät ratkaisumyynnistä
* tulosorientoitunut ja kurinalainen asenne
* järjestelmällinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa
* ajokortti
* sujuva suomen kieli ja hyvä englanti

Aikaisempi kokemus myyntityön lisäksi rakentamisen, sisustamisen, kylpyhuonetuotteiden, arkkitehtuurin tai muotoilun alueelta katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on toimialan soveltuva koulutus.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sekä kuvallisen CV:n sähköpostitse: anni.hakola(at)karanttia.com 23.4.2021 mennessä. Lisätietoja paikkaan liittyen antaa myyntijohtaja Anni Hakola. Voit hakea tehtävään ainoastaan sähköpostitse: anni.hakola(at)karanttia.com. Liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona.

YRITYSKUVAUS
Karanttia on vuonna 1987 perustettu väestönsuojeluun erikoistunut valtakunnallinen markkinointiyritys. Karanttia tarjoaa rakentajille tarpeiden mukaisia kokonaisratkaisuja: elementtisuoja asennettuna avaimet käteen -periaatteella ja esivalmistettu moduulikylpyhuone. Tämän lisäksi yritys huolehtii täyden palvelun periaatteella siitä, että kaikki toimitetut tuotteet ja ratkaisut täyttävät viranomaismääräykset valtakunnallisella ja paikallisella tasolla. Elementti väestönsuojan valmistajana on Rakennusbetoni – ja elementti Oy.