AVOIMET TYÖPAIKAT

JUNIOR SALES MANAGER

Etsimme tavoitehakuista junior sales manageria esivalmistettujen elementtiratkaisujen tiimiin jatkuvaan työsuhteeseen.

Junior sales managerina suunnittelet ja toteutat myyntistrategiamme mukaisia toimenpiteitä tärkeänä osana kasvavaa esivalmistettujen elementtiratkaisujen myynti- ja tuotantotiimiämme. Vastaat B2B-asiakkaidemme kontaktoinnista ja osallistut asiakasneuvotteluihin kaupan klousaamiseksi. Asiakaskuntasi koostuu pääasiassa rakennusliikkeistä. Olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja sinulla on asiakaslähtöinen toimintaote. Sopeudut hyvin vaihteleviin tilanteisiin ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

 

KETÄ ETSIMME:

Olet juuri päättänyt/päättämässä rakennusalan tai kaupallisen alan opintosi. Työurasi on alkuvaiheessa ja haluat kehittää taitojasi asiakaslähtöisen myyntityön parissa. Innostut tavoitteiden saavuttamisesta ja omaat järjestelmällisen työskentelyotteen. Luonteeltasi olet hyvä tyyppi ja haluat oppia lisää rakentamisen toimialasta.

Lisätietoja tästä paikasta saat Erja Koivulalta p. 040 564 4949. Lähetä hakemuksesi 6.5. mennessäosoitteeseen erja.koivula@karanttia.com. Aloitamme haastattelut heti tehtävään soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.

LÄHETÄ HAKEMUS:

Liity rentoon, mutta kunnianhimoiseen porukkaamme, jossa moniammatillinen asiantuntijatiimi tekee töitä yhteisten tavoitteiden eteen! Perheyrityksenä ja markkinajohtajana haluamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tarjota kattavan työterveyshuollon sekä hyvät henkilöstöedut. Saat perehdytyksen tehtävääsi ja mahdollisuuden kasvaa halutessasi rakennusalan myyntipäällikön/asiantuntijan tehtäviin.

YRITYSKUVAUS

Karanttia Oy Perusturva on vuonna 1987 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut väestönsuojelu- ja moduulirakentamisen tuotteisiin ja ratkaisuihin sekä suunnittelupalveluihin. Karanttian päätuote on betonielementteihin perustuva väestönsuoja. Sen rinnalle on noussut betonista valmistettu ja valmiiksi sisustettu moduulikylpyhuone.

Karanttian betonituotteiden valmistuksesta vastaa hollolalainen perheyhtiö Rakennusbetoni ja Elementti Oy, joka on toiminut alusta lähtien Karanttian vakaana ja luotettuna yhteistyökumppanina.

Yrityskokonaisuuteen kuuluu myös esteettömyyteen ja digitaaliseen saavutettavuuteen erikoistunut Avaava ja Avaava Digital Oy.

Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme turvallisempaa ja parempaa arkea.