KARANTTIA MODUULIKYLPYHUONE

Betonista valmistettu moduulikylpyhuone toimitetaan työmaalle täysin valmiina varustettuna kaikilla kylpyhuoneen kalusteilla ja varusteilla. Kovan kestävyytensä ansiosta betoninen moduulikylpyhuone taipuu kaikkiin elämänkaaren vaiheisiin, lisää omalta osaltaan rakennuksen elinkaarta ja esimerkiksi apuvälineitä voi huoletta tarvittaessa siirtää ja lisätä eri kohtiin seinää rakenteen kestäessä. Karanttia-moduulikylpyhuone tuo helpotusta niin rakennuttajalle, suunnittelijoille kuin urakoitsijoillekin. Asiakasmuutostyöt voidaan toteuttaa osana esisuunnittelu- ja valmistusprosessiamme. Karanttia-moduulikylpyhuoneen valmistaa Rakennusbetoni- ja Elementti Oy. http://www.rakennusbetoni.fi/

MODUULIKYLPYHUONEEN EDUT

MODUULIKYLPYHUONEEN

EDUT

KARANTTIA-MODUULIKYLPYHUONE toimitetaan työmaalle täysvalmiina – kalusteineen ja varusteineen. Itse asennus kestää 15-20 minuuttia. Suunnittelu- ja tuotantoprosessimme mahdollistaa räätälöidyt ratkaisut ja muuntojoustavuuden.

 • Betonista valmistettu, kestää hyvin kosteutta ja aikaa.
 • Helpottaa suunnittelun ja rakentamisen aikaisia töitä.
 • Lisää kustannus- ja työmaa-aikaista ennustettavuutta.
 • Vähentää työmaa-aikaista työtä ja korjauksia.
 • Nopeuttaa rakennusprojektia.
 • Elementti on helppo ja nopea kytkeä talotekniikkaan.
 • Työmaalla tapahtuva rakennusaika lyhenee.
 • Elementin rakentaminen, kosteuseristäminen ja sisustaminen tapahtuvat hallitusti kuivissa sisätiloissa
 • Laatu- , esteettömyys- ja muut viranomaismääräykset varmistuvat.
 • Kokonaisvastuu on yhdellä toimittajalla.

SUUNNITTELUPALVELU

SUUNNITTELUPALVELU tuottaa valmiit arkkitehti., lvis- ja rakennekuvat asiakkaan toivomassa muodossa suunnittelu- ja rakentamisajan vaatimassa ajassa. Voimme räätälöidä kylpyhuoneen asiakkaan ja kohteen toiveiden mukaisesti. Valmiit suunnittelukuvamme kokoaa tyyppikylpyhuoneen kuvat yhteen aineistoon.

Ota yhteyttä, niin saat käyttöösi valmiit kuvat ladattavaksesi.

Aineisto pitää sisällään:

 • DWG –kuvat
 • 3D – mallit
 • Suunnitteluohjeen
 • Asennusohjeen
 • Esitteen

REFERENSSI 1

LAKEA
Seinäjoen Tuohi

Asunto-osakeyhtiö Seinäjoen Tuohi on ensimmäinen Lakean kehittämällä Sydänpuu-konseptilla rakennettu talo. Kohteeseen toimitettiin Karanttia-moduulikylphuoneet.

REFERENSSI 2

SATO
Kumpula, Helsinki

Sato rakennutti komean 5-kerroksisen talon Gadolininkadulle mäenharjanteelle Kumpulan kampuksen naapuriin. Talossa on SATO vuokrakoteja moneen elämäntilanteeseen, kompakteista yksiöistä tilaviin. Rakennukseen toimitettiin Karanttia-moduulikylpyhuoneet.

KARANTTIA-MODUULIKYLPYHUONE on betonista valmistettu innovatiivinen kokonaistuote, joka toimitetaan työmaalle täysin valmiina.

Tehdastiloissa esivalmistettu kylpyhuone sisältää kaikki tarvittavat kalusteet ja varusteet. Kovan kestävyytensä ansiosta betoninen moduulikylpyhuone taipuu kaikkiin elämänkaaren vaiheisiin, kun apuvälineitä voi huoletta tarvittaessa siirtää ja lisätä eri kohtiin seinään rakenteen kestäessä. Moduulikylpyhuone on myös helposti muunneltavissa esimerkiksi alun perin opiskelija-asunnon tarpeista senioriasunnon kylpyhuoneeksi.

Teollisesti esivalmistettu kylpyhuone nopeuttaa työmaan rakennusprosessia ja lisää rakennushankkeen ennakoitavuutta. Suunnittelupalvelumme mahdollistaa asiakaslähtöiset ja räätälöidyt ratkaisut. Betonista valmistettu kylpyhuone takaa tasaisen laadun, ja esivalmistus lisää rakennusprojektin kustannusten hallintaa, kun ennakoimattomia kustannuksia ei synny. Betonisen esivalmistetun moduulikylpyhuoneen käyttö on ennakoitavaa, laadukasta ja vastuullista. Kylpyhuoneen toteutustavat on ratkaistu jo suunnitteluvaiheessa, mikä tuo tehokkuutta ja lisäarvoa sekä työmaille että koko rakentamisen toimitusketjuun.

Moduulikylpyhuoneita käytettäessä kohde on alusta saakka suunniteltava esivalmistuksen ehdoilla, jotta saavutetaan esivalmisteisten kokonaisratkaisujen aikataulu- ja tuottavuushyöty. Suunnittelun ajaksi Karanttia tarjoaa suunnittelutiimin rakennushankkeen käyttöön. Suunnittelutiimiin kuuluu arkkitehti, lvi- ja sähkösuunnittelijoita sekä rakennesuunnittelija. Esivalmistettujen kylpyhuonemoduulien hyödyntäminen kohteissa vaatii eri suunnittelualojen ja toimijoiden yhteistyötä suunnittelun aikana.