Miksi ratkaisuksi moduulikylpyhuone?

Teollisesti esivalmistettu kylpyhuone on rakennuttajalle huoleton ratkaisu ja se nopeuttaa monia prosesseja. Karanttia®-moduulikylpyhuone on innovatiivinen kokonaistuote, joka edustaa moduulirakentamisen huippua. Se valmistetaan betonista ja toimitetaan työmaalle täysin valmiina kokonaisuutena. Koska tuote valmistetaan tehdastilaoissa, sen valmistusprosessi ei ole riippuvainen säästä tai vuodenajoista. Lisäksi se sisältää kaikki kylpyhuoneissa tarvittavat kalusteet ja varusteet, sisustusta unohtamatta.

Kovan kestävyytensä ansiosta betonista valmistettu moduulikylpyhuone sopii kaikkiin elämänkaaren vaiheisiin. Seinien rakenteet kestävät, vaikka apuvälineitä tai muita kalusteita pitäisi jossakin vaiheessa siirtää tai lisätä eri kohtiin. Moduulikylpyhuone voidaan myös helposti muunnella vaikkapa opiskelija-asunnon tarpeista senioriasunnon kylpyhuoneeksi.

Yksi keskinen etu moduuliratkaisuissa on nopeus. Teollisesti esivalmistettu kylpyhuone nimittäin nopeuttaa työmaan rakennus- ja asentamisprosessia ja lisää samalla ennakoivuutta. Betonista tehdasoloissa valmistettu kylpyhuone tarjoaa aina tasaista laatua. Samalla myös kustannukset pysyvät hallinnassa, eikä yllättäviä kustannuksia synny. Kun kylpyhuoneen toteutustavat on ratkaistu jo suunnitteluvaiheessa, se tarjoaa tehokkuutta lisäarvoa sekä työmaiden tarpeisiin että koko rakentamisen toimitusketjuihin.

BLOGG ARKIV

Etiketter

Sök i bloggarkivet

Andra blogginlägg