AVAAVA-ALTAAT

Karanttian tytäryhtiö Avaava Oy on kehittänyt oman esteettömän wc- ja kylpyhuonetilan allasmalliston yhdessä suomalaisen Durat Oy:n kanssa. Kaikki allastasot valmistetaan ekologisesta polyesteripohjaisesta duratista. Valmistusprosessissa käytetään lisäksi kierrätysmuovia. Kaikki allastasot ovat edelleen kierrätettävissä.

Esteettömiä perusallastasoja on kolme eri mallia: Perusallastaso EST 100, julkisen esteettömän wc-tilan allastaso EST 200 ja esteettömän hotellihuoneen allastaso EST 300. Hinnat koskevat esimerkkikokoja ja vaihtuvat koon mukaan.

Palvelutalon allastaso
EST 100

1000 x 560 x 36 mm

750 €

Julkisen esteettömän wc-tilan allastaso EST 200

880 x 600 x 100 mm

1150 €

Esteettömän hotellihuoneen allastaso EST 300

1500 x 600 x 100 mm

1600 €

Avaava-altaiden allastasojen koot voidaan räätälöidä täysin kohteen mukaan. Myös allaskokoja ja muotoja on mahdollista jonkin verran muunnella. Värivaihtoehtoja on lukuisia. Oikein kiinnitettynä allastaso kestää painoa ja siihen on mahdollista integroida tukikahvoja. Vakioallasmallien lisäksi on mahdollista valmistaa myös erikoisaltaita asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Suomessa kehitetty Durat on ekologinen massiivimuovimateriaali, joka sisältää noin 30 prosenttia uusiomuovia. Materiaalina Durat on 100 prosenttisesti kierrätettävissä. Durat Oy on ainoa ns. solid surface -valmistaja, joka käyttää tuotteissaan kierrätysmuovia. Helpon työstettävyyden ansiosta useiden erilaisten vakuoaltaiden lisäksi Duratista voidaan valmistaa menenlaisia tasoja ja mittatilaustuotteita. Esteettömissä Durat-tasoissa voidaan soveltaa useita eri allaskokoja.

Materiaalina Durat tuntuu lämpimältä ja silkkiseltä, mutta se kestää kovaakin kulutusta. Durat on pitkäikäinen materiaali, jonka pintaa voi tarvittaessa uudistaa kevyesti hiomalla. Väripaletti on laaja, saatavilla onkin yli 70 värivaihtoehtoa. Erikoisvärejä on myös mahdollista sävyttää asiakkaan toiveen mukaan.