SUUNNITTELUPALVELUT

Karanttia tarjoaa tuotteiden lisäksi laajan suunnitteluosaamisen ja siihen liittyviä palveluita.

Esivalmistettujen kylpyhuonemoduulien hyödyntäminen kohteissa edellyttää eri suunnittelualojen ja toimijoiden yhteistyötä. Myös väestönsuojelun erityisosaaminen on elintärkeää jo suunnittelun alkuvaiheessa. Karanttia tarjoaa lisäksi erityistä suunnitteluosaamista esteettömyyteen ja saavutettavuuteen liittyen.

RAKENNUSSUUNNITTELU

Esivalmistettuja elementti- ja moduulirakenteita suunniteltaessa on alusta lähtien huomioitava esivalmistuksen ehdot, jotta saavutetaan kokonaisratkaisujen aikataulu- ja tuottavuushyödyt. Suunnittelun ajaksi Karanttia tarjoaa asiakkailleen suunnittelutiimin rakennushankkeen käyttöön. Tiimiin kuuluvat arkkitehti, LVI- ja sähkösuunnittelijoita sekä rakennesuunnittelija.

ESTEETTÖMYYSPALVELUT

Karanttian tytäryhtiö ja samoissa tiloissa toimiva Avaava Oy on erikoistunut saavutettavuus- ja esteettömyyspalveluihin sekä näihin liittyviin tuotteisiin. Varsinkin rakentamisessa esteettömyys ja opastesuunnittelu on huomioitava yhä useammin luonnollisena osana kokonaissuunnittelua. Avaava tarjoaakin monialaisen asiantuntijajoukon, jossa yhdistyvät arkkitehtuurin, muotoilun, tuotannon, vammais- ja vanhuusjärjestöjen ja viranomaistiedon tuntemus. Näin Karanttia pystyy tarjoamaan alan tuoreinta, kiinnostavinta ja monipuolisinta tietoa rakentamisen käyttöön. Avaavan asiantuntijat ovat kansainvälisen tason esteettömyyskartoittajia ja sertifioituja saavutettavuusasiantuntijoita.

Tutustu Avaavan kaikkiin palveluihin ja tuotteisiin tästä linkistä >

AINEISTOT JA SUUNNITTELUKUVAT

Karanttian asiantuntijat tuottavat projektien käyttöön arkkitehtikuvia, LVIS- ja rakennekuvia asiakkaan toivomassa muodossa. Esimerkiksi moduulikylpyhuoneita ja tyyppikylpyhuoneita koskevat suunnittelukuvat voidaan koota yhteen aineistoon, joka sisältöö DWG-kuvat, 3D-mallit, suunnitteluohjeen, asennusohjeen ja esitteen.

Täältä voit lisäksi ladata käyttöösi valmiit suunnittelukuvat erikokoisiin esteettömiin wc- ja kylpyhuonetiloihin, varustettuna Cavere-tuoteilla ja apuvälineillä. Kuvat on saatavissa DWG- ja PDF-muodoissa. Apuvälineiden lisäksi esteettömissä wc- ja kyplyhuonetiloissa tulee olla hälytysjärjestelmä. Kääntyvään oveen tarvitaan vaakasuuntainen lankavedin 800 mm:n korkeudelle, wc-tilan puolelle (kuvien tiloissa on liukuovet).

Yksittäisten Cavere-apuvälineiden dwg-kuvat löytyvät Cavere-sivulta >

Esteetön iso julkitila-wc

Molemminpuolinen esteetön wc

pdf

dwg

Lataa esittelykuvat itsellesi >

Esteettömän hotellihuoneen kylpyhuone

pdf

dwg

Lataa esittelykuvat itsellesi >