TUOTTEET
JA PALVELUT

Karanttia tarjoaa perusratkaisujen eli elementtiväestönsuojien ja moduulikylpyhuoneiden lisäksi valikoiman kylpyhuoneisiin sopivia tuotteita, varusteita ja apuvälineitä. Lisäksi asiakkaidemme käytössä ovat laajat rakennussuunnittelun palvelut arkkitehdeistä rakennesuunnitteluun. Erityisyyttä edustaa esteettömyyteen ja saavutettavuuteen liittyvä suunnitteluosaaminen.

Kauttamme on saatavissa valikoima kylpyhuonetuotteita, joihin kuuluvat Normbaun kylpyhuonevarusteita ja apuvälineitä sekä Caveren kylpyhuonemallisto ja duratista valmistetut Avaava-altaat. Näitä tuotteita käytämme myös kaikissa Karanttia®-moduulikylpyhuoneissamme.

Kylpyhuonevarusteiden valikoima on laaja. Mallistomme sisältää esimerkiksi vaatekoukut, suihkuvarret, saippua-annostelijat, hiustenkuivainpidikkeet ja roska-astiat. Lisäksi valikoimissamme ovat kaikki esteettömän wc-tilan apuvälineet.

Lue lisää kylpyhuonetuotteista >

Suunnittelutiimimme auttaa erilaisissa rakennusprojekteissa. Asiakkaidemme käytössä on joukko rakennussuunnittelun ammattilaisia, kuten arkkitehti, LVI- ja sähkösuunnittelijoita sekä rakennesuunnittelija. Rakennussuunnittelun tarkoitus on varmistaa kokonaissuunnittelun onnistuminen ja esivalmistettujen osien integroituminen osaksi suurempaa kokonaisuutta. 

Erityisosaamistamme edustaa myös esteettömien wc-tilojen ja opasteiden suunnittelu. Tuotamme lisäksi valmiit ja ladattavat suunnittelukuvat ammattilaisten käyttöön tarvittavissa muodoissa.

Lue lisää suunnittelupalveluista >