KYLPYHUONETUOTTEET JA -VARUSTEET

Karanttian tytäryhtiö ja samoissa tiloissa toimiva Avaava Oy on kehittänyt oman esteettömiin ratkaisuihin perustuvan wc- ja kylpyhuonemalliston. Lisäksi Avaava maahantuo saksalaisen Normbaun valmistamia kylpyhuonevarusteita ja apuvälineitä. Valikoimista löytyy myös Suomessa suunnittelijoiden suosima ja pitämä Caveren kylpyhuonemallisto.

Cavere on saksalaisen arkkitehtitoimisto F.C.Möllerin suunnittelema ja muotoilupalkittu kylpyhuonemallisto. Suomessa suunnittelijat ovat siihen syystä erityisen ihastuneita. Caveren mallisto sisältää kaikki kylpyhuonevarusteet, kuten vaatekoukut, suihkuvarret, saippua-annostelijat, hiustenkuivanpidikkeet ja roska-astiat. Mallisto kattaa myös kaikki esteettömän wc-tilan apuvälineet.

Lue lisää Caveresta >

Karanttian tytäryhtiö Avaava Oy on kehittänyt yhdessä suomalaisen Durat Oy:n kanssa esteettömän wc- ja kylpyhuonetilan allasmalliston. Allastasot valmistetaan ekologisesta polyesteripohjaisesta duratista. Altaan valmistusprosessissa käytetään kierrätysmuovia ja kaikki allastasot ovat edelleen kierrätettävissä. Vakioallasmallien lisäksi on mahdollista valmistaa erikoisaltaista asiakkaan toiveiden mukaan.

Lue lisää Avaava-altaista >