Arttu Hyttinen vahvistamaan Karanttian myyntitiimiä

Karanttian myynti- ja asiakaspalvelutiimi vahvistuivat, kun Arttu Hyttinen aloitti myyntiassistenttina toukokuussa. Hän työskentelee erityisesti väestönsuojeluun liittyvien tuotteiden ja palveluiden myynnissä.

Väestönsuojelu puhuttaa nyt paljon. Karanttia®-elementtiväestönsuojat ovat rakennusalalla tunnettuja tuotteita ja niitä onkin toimitettu vuodesta 1987 alkaen tuhansittain.

Karanttian elementtiväestönsuojamyynnissä myyntiassistenttina aloittaneelle Arttu Hyttisellä on vastuullaan asiakaspalvelun vahvistaminen ja myyntityö. Arttu opiskelee kauppatieteitä Lappeenrannassa erityisaloinaan kansainvälinen markkinointi ja tuotantotalous.

”Karanttia on vaikuttanut heti ensimetreiltä alkaen erittäin monipuoliselta yritykseltä. Kaikessa huokuu laaja kokemus, tuotteista henkilökuntaan”, Arttu fiilistelee.

Isänsä puolelta rakennusala on Artulle tuttu ja onpa hän työskennellyt itsekin monesti rakennustyömailla apumiehenä. Muuta työkokemusta hän on kartuttanut esimerkiksi ovelta ovelle -myyjänä.

”Pidän myyntityöstä. Esimerkiksi valokuidun myyminen ovelta ovelle opetti kaikenlaista periksiantamattomuudesta ja asiakkaiden erilaisista tarpeista”, Arttu kertoo.

Myyntityötä asiakkuus edellä

”Myyntiassistentin rekrytoiminen on yksi asiakkaitamme palvelevista toimenpiteistämme. Olemme todella tyytyväisiä, kun saamme Artun vahvistamaan Karanttia-tiimiä”, iloitsee toimitusjohtaja Erja Koivula.

Karanttian väestönsuojatuotteita on toimitettu lukuisiin kohteisiin. Niiden valmistuksesta vastaa hollolalainen perheyritys Rakennusbetoni- ja Elementti Oy.

Myyntiassistentti Arttu Hyttisen mielestä väestönsuojelutuotteiden myynti ei jää ainakaan tuotteista kiinni.

”Ne vaikuttavat ensimmäisten tarkasteluiden jälkeen olevan huippuunsa kehitettyjä tuotteita, joita on ilo myydä.” Nuoren myyntimiehen motto kuuluukin:

”Always be closing.”

Lue lisää väestönsuojista

Laadimme aiemmin keväällä väestönsuojista ja väestönsuojelusta kokonaan oman tietosivun, josta löytyy ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa. Sinne löydät tästä linkistä.

Mikäli sinulla on väestönsuojahanke ajankohtaista ja haluat tarjouksen, ota heti yhteyttä myyntipäällikköömme Kristian Antilaan:

Kristian Antila, puh. 040 834 9214 / kristian.antila@karanttia.com

BLOGIARKISTO