SRV:n uuteen Kalasataman tornitaloon Karanttian moduulikylpyhuoneet

SRV on aloittanut neljännen tornitalon rakentamisen Kalasatamaan. Talon kaikkiin asuntoihin asennetaan Karanttia®-moduulikylpyhuoneet, jotka valmistuvat Rakennusbetoni- ja Elementti Oy:n tehtaassa Hollolassa. Itse rakennuksen on määrä valmistua vuoden 2024 alussa.

Rakennusyhtiö SRV kertoi viime joulukuussa aloittavansa neljännen tornitalon rakentamisen Helsingin Kalasatamaan. Rakennustyöt alkoivat tämän vuoden alussa ja 24-kerroksinen rakennuskokonaisuus valmistuu ensi vuoden aikana. Tulevan rakennuksen korkein kohta on 98 metrissä.

Kohteen kaikkiin asuntoihin tulee Karanttian moduulikylpyhuoneet, jotka rakennetaan etukäteen, toimitetaan paikan päälle ja asennetaan avaimet käteen -periaatteella. Kylpyhuoneiden rakentamisesta vastaa Karanttian pitkäaikainen yhteistyökumppani, hollolalainen perheyhtiö Rakennusbetoni- ja Elementti Oy.

Saumatonta yhteistyötä

Kohteen suunnittelutyö on aloitettu jo hyvissä ajoin ja kohteen ensimmäiseen näyttelykylpyhuoneeseen tutustuttiin Hollolan tehtaalla katselmuksessa helmikuun alkupuolella. Vastaanotto oli innostunutta ja moduulirakentamisen edut ja erikoispiirteet käytiin tilaisuudessa huolellisesti läpi.

”Ykköstavoitteemme on tässä laajassa hankkeessa tarjota parhainta asiantuntijuutta ja palvelua,” sanoo Karanttian Terhi Tamminen.

”Erittäin tärkeässä roolissa toimii katselmukset, joissa lupa lopulliselle tuotannolle myönnetään,” hän selventää.


Katselmuksissa moduulikylpyhuoneisiin perehdytään seikkaperäisesti.

LVIS- ja rakennetekniikan yhteensovittaminen moduulirakenteeseen vaatii niin toimittajalta, suunnittelijoilta kuin asiakkaaltakin saumatonta yhteistyötä.

“Kylpyhuoneessa yhdistyvät asunnon lähes kaikki tekniikka ja lopputuloksen on oltava kestävä, toimiva ja esteettisesti korkealaatuinen. Katselmuksen perusteella onnistuimme tässä yhdessä SRV:n kanssa mainiosti,” toteaa Rakennusbetoni- ja Elementti Oy:n projektipäällikkö Jarno Sippola.

Osa suurempaa kokonaisuutta

Moduulikylpyhuoneiden suunnittelusta vastaava arkkitehti Erkki Vuopala on Karanttian läheinen yhteistyökumppani ja ollut mukana monissa suurissa hankkeissa.

Kuten tässäkin tapauksessa, Karanttian suunnittelema ja tarjoama ratkaisu on osa kokonaisuutta.

Moduulikylpyhuone on toimiva ratkaisu myös näin haastavassa ja korkeuksiin kohoavassa kohteessa.

Moduulikylpyhuone on aina asennusvalmis

Karanttian moduulikylpyhuoneet toimitetaan kaikkiin kohteisiin, kuten Kalasataman uuteen pilvenpiirtäjään, aina täysin asennusvalmiina.


Asennettavat moduulikylpyhuoneet ovat valmiiksi viimeisteltyjä ja aina täysin kalustettuja asiakkaan toiveiden mukaan.

Esivalmistettu moduuli sisältää valmiin kivirakenteen lisäksi kaikki kylpyhuonekalusteet ja varusteet sekä sisustuksen. 

Kysy hankkeesta lisää!

Kristian Antila, puh. 040 834 9214 / kristian.antila@karanttia.com

 

BLOGIARKISTO