Referenssikohde: Härmälänsydän sykkii moduulirakentamiselle

Tampereen Härmälään on noussut moderni nelikerroksinen Lakean rakentama puukerrostalo, Härmälänsydän. Se on rakennettu Lakean kehittämän Sydänpuu-konseptin mukaan. Siinä yhdistyvät puu- ja elementtirakentamisen parhaat puolet ja ne antavat asuntopohjien ja tilojen suunnitteluun enemmän valinnanvaraa. Karanttian toimittamat moduulikylpyhuoneet ovat luonteva osa modernia Härmälänsydämen rakennussuunnittelua ja toimiva osa uutta rakennuskokonaisuutta.

”Rakentaminen on aina tasalaatuista, koska elementit valmistetaan sisätiloissa.”

Lakean rakentamisen konsepti noudattaa samoja periaatteita kuin Karanttian toimittamat moduuliratkaisut. Sydänpuu-konseptin mukaan rakentaminen on aina tasalaatuista, koska elementit valmistetaan sisätiloissa. Näin sääolosuhteet eivät pääse vaikuttamaan rakenteisiin rakennusvaiheessa.

Ainutlaatuista rakenneajattelua

Sydänpuu-konseptissa puu- ja betonielementtirakentaminen yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Härmälänsydämessä Karanttian betonirakenteiset kylpyhuone-elementit sijaitsevat rakennuksen keskellä kantavana rakenteena. Niiden ympärille ryhmittyvät puiset asuntoelementit, joiden koot vaihtelevat asuntokohtaisesti.

Betonista valmistettu märkätila on oma moduulinsa, ja siksi se on myös mahdollisimman turvallinen ratkaisu. Myös kaikkien tilaelementtien, sekä puisten että betonisten, kuljettaminen ja asentaminen helpottuivat ja rakentaminen paikan päällä nopeutui. Myös kustannukset olivat paremmin etukäteen hallittavissa.

Asuntosuunnittelun näkökulmasta valmiit kylpyhuone-elementit tarjoavat aina huoneistojen suunnittelulle enemmän mahdollisuuksia.

Kylpyhuoneessa kaikki valmiina

Karanttia®-moduulikylpyhuone valmistetaan aina betonista ja se toimitetaan työmaalle täysin asennusvalmiina. Se myös sisältää valmiina asennettuina kaikki kylpyhuoneen kalusteet ja varusteet. Tämä oli ihanneratkaisu myös Härmälänsydämessä.

*

Haluatko tietää lisää moduulikylpyhuoneista ja ratkaisuistamme?

Ota heti yhteyttä myyntiimme ja sovi tapaaminen!

Sinua palvelee suoraan:

Kristian Antila, myyntipäällikkö

Puh. 040 834 9214

kristian.antila@karanttia.com

BLOGIARKISTO